Over northbridge

Wat doen we?

[vc_row][vc_column width=”1/2″][service service_button_text=”Keep reading” service_title=”Nieuwe apparatuur nodig?” service_icon=”icon-magnifying-glass”]De markt zit vol met winkels die u om het even welk product aanbieden. Maar dit is daarom niet het meest geschikte voor u.

Wij kijken samen met u naar wat u nodig heeft en aangepast aan uw noden en normen![/service][service service_button_text=”Keep reading” service_title=”Service, dragen wij hoog in het vaandel” service_icon=”icon-happy”]Wij willen voor elke klant de best mogelijk service.

Zo vinden wij communicatie één van de belangrijkste zaken die er is. Zo wordt u bijvoorbeeld door ons op de hoogte gehouden van uw bestelling of herstelling via automatische mail updates.[/service][service service_title=”Werkt uw netwerk traag?” service_icon=”icon-speedometer” service_button_text=”Keep reading”]Met kabel of zonder?

Dit kan allerhande oorzaken hebben.

Er kunnen problemen zijn met uw internetlijn maar ook met uw switchen of routers.

Door de komst van de smartphones of tablets is het belangrijk om thuis overal een uitstekend wifi bereik te hebben, vaak is dit niet het geval.

Wij komen bij u langs om na te kijken waar de oorzaak van het probleem zit.[/service][/vc_column][vc_column width=”1/2″][service animate=”” service_button_text=”Keep reading” service_title=”Helpdesk” service_icon=”icon-tools-2″]We concentreren ons voornamelijk op het leveren van service aan onze klanten. Wij kunnen bijstand verlenen door bij u langs te komen maar ook via onze remote support tools.

Hiermee kunnen we uw PC vanop afstand overnemen zodat uw probleem sneller verholpen wordt zonder dat wij ter plaatse hoeven te komen.[/service][service service_title=”Herstelling” service_icon=”icon-heart” service_button_text=”Keep reading”]Heeft uw toestel een herstelling nodig?

Met of zonder garantie?

Geen probleem, wij lossen het voor u op!

U brengt uw toestel bij ons binnen en wij kijken het na.[/service][service service_button_text=”Keep reading” service_title=”Gericht op particulieren” service_icon=”icon-telescope”]Niet enkel bedrijven hebben ondersteuning nodig!

U wilt ook graag goed werkende apparatuur,

dan bent u bij ons aan het juiste adres![/service][/vc_column][/vc_row]